nyarankeun

  • Galvanized Steel pipe
    Galvanized Steel pipe
    Customized according to customer requirements. Quick delivery, good quality, after-sales guarantee
  • ERW Steel pipe
    ERW Steel pipe
    Customized according to customer requirements. Quick delivery, good quality, after-sales guarantee.
  • Seamless Steel pipe
    Seamless Steel pipe
    Customized according to customer requirements. Quick delivery, good quality, after-sales guarantee.

tentang Kami

Tianjin HuiLai perdagangan internasional Co., Ltd. Éta cabangna TianYingTai Grup urang impor sarta ékspor dagang. Pausahaan ieu diadegkeun dina 2012. Simkuring boga pangalaman euyeub dina perdagangan internasional. konsumén urang nu lokasina di loba nagara jeung wewengkon di Eropa, Amerika, Asia, Afrika sarta Oséania. Produk anu lolobana dipaké dina industri kimia jeung mesin. Loba widang ékonomi nasional, kayaning arsitektur, Utiliti publik, shipbuilding, minyak bumi, jeung sajabana

nempo leuwih
  • 500.000

    Ton nilai kaluaran taunan
  • 200

    juta dollar di ékspor taunan
  • 80+

    nagara dilayanan
  • 90%

    Warudoyong customer

produk

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist kami Mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

panalungtikan pikeun pricelist
WhatsApp Online Chat!