nyarankeun

  • Urang kudu 9 garis produksi pikeun rupa-rupa pipa baja, garis produksi 10 ngolah jeung alat 50 susunan pikeun produk baja.
  • Kami teu ukur bisa ngahasilkeun 500.000 ton rupa ukuran pipa ERW, tube pasagi sarta tube sagi opat, tapi ogé bisa ngahasilkeun braces baja, Parancah ...
  • Simkuring yakin bisa nawarkeun harga paling kalapa jeung layanan pangalusna.

tentang Kami

Tianjin HuiLai perdagangan internasional Co., Ltd. Éta cabangna TianYingTai Grup urang impor sarta ékspor dagang. Pausahaan ieu diadegkeun dina 2012. Simkuring boga pangalaman euyeub dina perdagangan internasional. konsumén urang nu lokasina di loba nagara jeung wewengkon di Eropa, Amerika, Asia, Afrika sarta Oséania. Produk anu lolobana dipaké dina industri kimia jeung mesin. Loba widang ékonomi nasional, kayaning arsitektur, Utiliti publik, shipbuilding, minyak bumi, jeung sajabana

nempo leuwih
  • 500.000

    Ton nilai kaluaran taunan
  • 200

    juta dollar di ékspor taunan
  • 80+

    nagara dilayanan
  • 90%

    Warudoyong customer

produk

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist kami Mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

panalungtikan pikeun pricelist
WhatsApp Online Chat!