rekomandoj

 • Ne kemi 9 linja për prodhimin e llojeve të ndryshme të tub çeliku, linjat e prodhimit 10 përpunimit dhe pajisjeve 50 grupe për produktin çelikut.
 • Ne jo vetëm që mund të prodhojë 500.000 ton të madhësive të ndryshme të tub ERW, tub katror dhe drejtkëndësh tub, por gjithashtu mund të prodhojnë formatimin e teksteve çeliku, skela ...
 • Ne besojmë se mund të ofrojë çmimin më konkurruese dhe shërbimin më të mirë.

rreth nesh

Tianjin Huilai Tregtinë Ndërkombëtare Co, Ltd është një degë e importit dhe eksportit TianYingTai Grupit të tregtisë. Kompania është themeluar në vitin 2012. Ne ka përvojë të pasur në tregtinë ndërkombëtare. Klientët tanë janë të vendosura në shumë vende dhe rajone në Evropë, Amerikë, Azi, Afrikë dhe Oqeani. Produktet janë përdorur kryesisht në industrinë kimike dhe makineri. Shumë fusha të ekonomisë kombëtare, të tilla si arkitekturë, shërbimet publike, ndërtimit të anijeve, naftës, etj

shiko më shumë
 • 500,000

  Ton vlera vjetore e prodhimit
 • 200

  milion dollarë në eksporte vjetore
 • 80+

  vendet shërbyer
 • 90%

  Kënaqësi të konsumatorëve

produktet

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores Ju lutemi të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

hetim për çmimore
WhatsApp Online Chat!