FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa bab kualitas?

pemriksaan pihak katelu tansah welcomed.as bagéan saka kita pengabdian kanggo industri, aku nggawe aransemen kanggo kuwi pemriksaan-ABS, DNV, BV, ECT.

Apa dagang perusahaan utawa Produsèn?

We are a company perusahaan TianYingTai Steel rega Pipe Group.The apik banget.

Suwene wektu pangiriman Panjenengan?

Umumé iku 5-10 dina yen barang ingkang kalebet ing Simpenan. utawa iku 15-20 dina yen barang sing ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

May aku ngatur steel pipe?

Ya, sampeyan bisa, kita bisa Pabrik miturut sarat, sampeyan bisa ngirim CAD ordesign teken kita.

Sembarang Value-ditambahaké Services?

Fottunately kanggo sampeyan, kita banget pengalaman industry.we iki wis dilengkapi mining kita karo kabutuhan kanggo nindakake ing-house lukisan, nutupi, lan nglereni pipe.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!