Rekomendasi

  • We kudu 9 garis produksi kanggo macem-macem jinis steel pipe, garis produksi 10 Processing lan peralatan 50 set kanggo produk baja.
  • Kita ora mung bisa gawé 500.000 ton saka macem-macem ukuran pipo ERW, tabung kothak lan tabung persegi dowo, nanging uga bisa gawé penyonggo baja, scaffolding ...
  • Kita pracaya kita bisa kurban rega paling competitive lan layanan paling apik.

babagan awake dhewe

Tianjin HuiLai perdagangan internasional Co., Ltd. Iku dadi anak perusahaan saka TianYingTai Group impor lan ekspor perdagangan. Perusahaan iki didegaké ing taun 2012. We wis pengalaman sugih ing perdagangan internasional. Kita pelanggan dumunung ing akèh negara lan wilayah ing Eropa, Amerika, Asia, Afrika lan Oseania. Produk sing biasane digunakake ing industri kimia lan mesin. Akeh kothak ekonomi nasional, kayata arsitektur, keperluan umum, damel kapal, Petroleum, etc.

ndeleng liyane
  • 500.000

    Ton Nilai output taunan
  • 200

    yuta dolar ing ekspor taunan
  • 80+

    negara dadi
  • 90%

    Kepuasan pelanggan

produk

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita Mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

panaliten kanggo cenik
Tampilan Online Chat!