Rekomendasi

  • Galvanized Pipe
    Galvanized Pipe
    Customized according to customer requirements. Quick delivery, good quality, after-sales guarantee
  • ERW Pipe
    ERW Pipe
    Customized according to customer requirements. Quick delivery, good quality, after-sales guarantee.
  • Casing Pipe
    Casing Pipe
    Customized according to customer requirements. Quick delivery, good quality, after-sales guarantee.

babagan awake dhewe

Tianjin HuiLai perdagangan internasional Co., Ltd. Iku dadi anak perusahaan saka TianYingTai Group impor lan ekspor perdagangan. Perusahaan iki didegaké ing taun 2012. We wis pengalaman sugih ing perdagangan internasional. Kita pelanggan dumunung ing akèh negara lan wilayah ing Eropa, Amerika, Asia, Afrika lan Oseania. Produk sing biasane digunakake ing industri kimia lan mesin. Akeh kothak ekonomi nasional, kayata arsitektur, keperluan umum, damel kapal, Petroleum, etc.

ndeleng liyane
  • 500.000

    Ton Nilai output taunan
  • 200

    yuta dolar ing ekspor taunan
  • 80+

    negara dadi
  • 90%

    Kepuasan pelanggan

produk

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita Mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

panaliten kanggo cenik
Tampilan Online Chat!